Han Leune

Leven en werk van Prof. Dr. J.M.G. Leune

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Sociaal-wetenschappelijke boeken te koop

Wegens ruimtegebrek ben ik gedwongen een deel van mijn sociaal-wetenschappelijke privé-bibliotheek van de hand te doen. De boeken bevinden zich bij mij thuis in Capelle a.d. IJssel en kunnen op verzoek worden ingezien. De prijs valt nader overeen te komen. De koper dient zelf zorg te dragen voor het transport. Nadere bijzonderheden kunnen worden verstrekt via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het betreft de volgende twee deelcollecties:

A. Boeken op het terrein van de sociologie
Dit deel omvat ca. 725 boeken op het terrein van de algemene sociologie, de arbeids- en organisatiesociologie en de methoden en technieken van sociaal-wetenschappelijk onderzoek. De omvang ervan bedraagt ca.  16 strekkende meter. Aankoop van de collectie biedt vooral voor een beginnend socioloog een unieke kans om in één keer in het bezit te komen van een zorgvuldig opgebouwde verzameling sociologie-boeken, waaronder vele standaardwerken en exemplaren die antiquarisch nog maar zelden te koop zijn.

B. Boeken op het terrein van de bestuurs- en beleidswetenschappen
Dit deel omvat velerlei boeken op het terrein van de bestuurs- en beleidswetenschappen in brede zin, in het bijzonder op het terrein van de bestuurskunde, de beleidssociologie en de wetenschap der politiek (politicologie). Voorts omvat deze deelcollectie diverse boeken over politiek in Nederland. Het betreft ca. 400 boeken met een ruimtebeslag van ca.  8 strekkende meter.
Aankoop van de collectie biedt vooral voor een beginnend bestuurskundig/politicologisch onderzoeker een unieke kans om in één keer in het bezit te komen van een zorgvuldig opgebouwde verzameling beleidswetenschappelijke boeken, waaronder diverse standaardwerken.

Last Updated ( zondag 12 maart 2017 00:15 )