In 2003 publiceerde de Stichting Genealogische Publikaties Zeeland op een cd-rom met als titel Zeeuws Kwartierstatenboek mijn kwartierstaat, samen met enkele andere kwartierstaten die overwegend betrekking hebben op families met Zeeuwse wortels. Een kwartierstaat is een document waarin alle opgespoorde voorouders van een bepaalde persoon, zowel de mannelijke als de vrouwelijke, worden geordend.

Eveneens in 2003 verscheen de boekeditie van mijn kwartierstaat die in enkele opzichten afweek van de cd-romversie. Deze editie is opgenomen in de collectie Zeeuwse Genealogie├źn van het Zeeuws Archief onder nummer 976. Het boek is in een beperkte oplage gedrukt en is uitverkocht.

Na 2003 is het onderzoek dat aan mijn kwartierstaat ten grondslag ligt voortgezet. Dit leidde tot diverse aanvullingen en correcties die zijn gepubliceerd in het tijdschrift Van Zeeuwse Stam, nr. 136, maart 2007, p. 56-64. Ook daarna werden nieuwe gegevens verzameld en correcties aangebracht. Zo ontstond de navolgende versie

Kwartierstaat van J.M.G. Leune